2013. május 6., hétfő

Anyák napja

Minden pillanatban amióta megszületett hálás vagyok, hogy van nekem! És amióta megszületett, nem kell azon gondolkodnom, hogy mi a legdrágább dolog számomra a világon. Mert egyértelműen Ő! Kimondhatatlan érzés, amikor lámpaoltás után azon versengünk melyikünk szereti a másikat jobban:-))) -Én mindig eggyel többel, mint Te, így beláthatod, hogy én szeretlek jobban, mert bármit is mondasz az én egyemet mindig hozzá kell adni.- suttogja a fülembe. Én pedig csak csendben nyelem a könnyeimet a sötétben...
Az első gyönyörű meglepetést vasárnap reggel kaptam Drága Kisfiamtól. Weöres Sándor: Buba énekét szavalta el, amit nehéz könnyek nélkül végig hallgatni. Apával készítettek egy csodálatos scrapbook albumot és szedtek orgonát, amihez természetesen ének is járt.


Második elvarázsolás ma délután következett az ovis ünnepségen. Sajnos a műsort nem lehetett titokban tartani, mert a ködmönt és a furulyát otthonról vitte:-))) A csillagszemű juhász szerepét alakította és miután egy ideje tanul zenélni, a sünök tömlöcében valóban elfurulyált egy gyerekdalt. Hihetetlen csendben hallgatták a társai és a szülők egyaránt. Mondanom sem kell a könnyek nem maradtak el a műsor végére, főleg miután kezembe vettem a hihetetlen gonddal elkészített ajándékát. Minden kisgyerek nyakláncot készített az édesanyjának, saját tervezéssel és kivitelezéssel. Nem volt két egyforma:-)))

Álomszép!!!Elfogultság nélkül:-))) Rajzot is készített mindenki a mamájáról. A Kis Drágám már az általa összeállított ékszert is a nyakamba rajzolta! 
 
Köszönöm Drága Kisfiam ezt a Csodálatos Anyák napját!!!
 


1 megjegyzés:

Márti írta...

Mindig örömmel nézek be hozzád, annyi jó ötletet találok! Ma kaptam egy díjat, amit szeretnék tovább adni neked. Nézz be hozzám!